Představujeme vám firmu Dymas, která máš již dlouhodobou tradici v poskytování služeb spojených se stěhováním kanceláří a bytů ve městě Brno.

Stěhování bytů Brno

Společnost Dymas zajišťuje přestěhování v Brně a okolí.Pracovníci firmy jsou schopní pomoci vám se stěhováním od samotného začátku. Ve chvíli, kdy se ke stěhování rozhodnete, stačí firmu zkontaktovat – k tomu můžete využít i jednoduchý poptávkový formulář, v němž pracovníkům sdělíte, jaké služby požadujete. Zdarma pak můžete využít konzultaci s technikem, který zhodnotí situaci a nabídne vám co nejvyhodnější řešení. Kdybyste si nebyli jistí správným zabezpečením majetku, zdarma vám poskytnou obalovací materiál a zapůjčí krabice. K samotnému převozu je firma vybavena několika dodávkami a nákladními auty. Nabízejí také konzultace v případě, že se stěhujete do zahraničí.

 

Montáž a demontáž nábytku

 

Nebojte se problémů při stěhování v Brně, Vyberte si stěhovací firmu Dymas Kromě stěhování bytů v Brně nabízí společnost Dymas také další služby. Pokud si netroufáte na montování nábytku, lze se před stěhováním s pracovníky domluvit tak, aby se připravili na rozmontování i smontování nábytku po přestěhování na cílové místo. Vše máte se zárukou kvalitně odvedené práce a nemusíte se tak hrozit, že na vás po stěhování bude čekat hromada desek.

 

Vyklízení bytů

 

firma Dymas s.r.o. – stěhování bytů BrnoMají dlouholetou praxi s vyklízením bytů, domů, půd i sklepů. Pomoc nabízejí i v případě, že se chystáte k rekonstukci a potřebujete předem zajistit a vyklidit prostory. Aby se mohli adekvátně připravit a vybavit, stačí jim zaslat fotografie daného místa. Pracovníci Dymas – stěhování bytů Brno se nebojí špíny ani prachu!

 

Likvidace

 

Vlastníte-li břemena, která potřebujete nejen odklidit, ale přímo zlikvidovat, firma vám poskytne i odvoz odpadu. Nábytek mohou odvézt do sběrného dvora, u spotřebičů zajistí skartaci. Služby poskytují s individuálním přístupem k zákazníkům, nebojte se tedy svěřit se jim se všemi svými potřebami.

 

Příjemným bonusem je pojištění vašeho majetku do 1 milionu korun, a to samozřejmě zdarma. Díky využití více služeb u firmy Dymas – stěhování bytů Brno, ušetříte peníze i čas!