Pokud jsme právě ve fázi, kdy se snažíme naplánovat rodinnou dovolenou, můžeme se připojit k mnoha spokojeným zákazníkům, kteří byli ve stejné situaci jako my a nakonec si půjčili obytnou dodávku. Zní to poněkud zvláštně, ale obytná dodávka bude jistě spolehlivým partnerem pro dalších 14 dní.

Proč právě obytná dodávka

Dodavky.net půjčovna Praha - dodávka pro více osobTakovýto vůz jistě nevyužijeme každý týden a jistě bychom si ho nepořídili jako rodinné auto, když čekáme dvojčata. Obytná dodávka je opravdu jen jako dopravní prostředek po dobu dovolených. Je to takový malý hotel na kolečkách, a proto můžeme mluvit o určitém druhu komfortu. Navíc je jízda v takové půjčené dodávce úplně jiný zážitek, než třeba jízda vlakem nebo cestování v malém autě. Takovéto cestování v půjčené dodávce není určitě pro každého, ale pokud to nezkusíme, nemůžeme se přidat ani na stranu kladného, ale ani záporného hodnocení.

Luxus v podobě obytné dodávky

Půjčovna Praha - pronájem dodávkových vozidelPokud jsme se rozhodli půjčit si obytnou dodávku, za účelem spokojené dovolené, máme na výběr z široké nabídky spolehlivých půjčoven, které nám nabízí obytné dodávky, které jsou dnes doslova luxusně vybavené a tím nám zcela nahrazují hotely. Odpadá zde také nutnost rezervace. Výbava takových obytných dodávek má spoustu moderního vybavení, které bychom mohli srovnat s vybavením leckterých klasických bytů. Najdeme v nich například minikuchyněk, ale je tu i dost úložného prostoru a místa na spaní.

Výhody obytných dodávek

 Výhodné zapůjčení dodávek a užitkových vozidel v PrazeSamozřejmě, že obytné dodávky mají své příznivce, ale i odpůrce. Výhody obytných dodávek je několik, a proto se nemusíme vůbec obávat si takovou dodávku půjčit v půjčovně. Patří sem především již zmíněný komfort, který třeba ve vlaku nenajdeme. Dále je tu časová nezávislost, která je v takových případech jako je právě dovolená velkou výhodou. Můžeme si zastavit, kdy chceme a nemusíme se omezovat na spolucestující. Navíc protáhnout si tělo po dlouhé jízdě přijde vhod asi každému. Jistě s sebou na dovolenou máme zabaleno i spoustu zavazadel a v případě půjčené dodávky není problém všechny naskládat do vozu. Asi těžko bychom se s nimi vláčeli hromadnými prostředky.

Co se týká ceny zapůjčené dodávky, je to vždy individuální a také záleží na vybavení vozu a obchodních podmínek firmy.

Společně strávený čas

Půjčená dodávka, která nás pohodlně doveze přesně tam, kam chceme, má ale ještě jednu výhodu. Určitě totiž zjistíme, že společně strávené chvíle a to nejen na dovolené nás určitě posouvají zase o krok dál v udržování těch správných rodinných vztahů. Cestování s dětmi bude jistě zase o něco zajímavější a sami děti v této jízdě uvidí bezva dobrodružství, které ničím nenahradíme. Proto neváhejme a pokud nejsme ještě rozhodnuti, zda si obytnou dodávku půjčit, máme nejvyšší čas. Tak jen směle toho.