Starší panelákové byty potřebují razantní změnu vzhledu. Staré umakartové jádro nebývá ani dnes ničím neobvyklým. Samotné peníze nejsou rozhodujícím faktorem celé revitalizace. Musíme si položit otázku, kde budeme po dobu týdnů přebývat. Moderní a rychlé úpravy v řádu dnů jsou možné opravdu jen v televizi. Pokud si přeje klient přestavbu od podlahy až ke stropu, doba několika týdnů je jistá.


Kroky pevně stanoveného plánu Rekonstrukce bytu Praha


Pro všechny, kteří se bojí revitalizace svého domu, máme vynikající zprávu. Společnost Rekonstrukce bytu Praha nabízí praktické služby v oblasti úprav panelového bytu. První na řadě je seznámení s objektem, měření a výpočet rozpočtu. Ten se po dobu celého procesu nemění, pokud si to zákazník nepřeje. Nedochází tedy k zničujícímu navyšování ceny. Všechny architektonické a stavební práce jsou vedeny odborníky, a to ve smysluplném harmonogramu.


Zajištění stěhování před a po rekonstrukci


Většina zájemců o rekonstrukci řeší kromě samostatné rekonstrukce velmi často rovněž stěhování nebo likvidaci vybavení, které je v rekonstruovaném bytě před rekonstrukcí umístěno. Pokud klient vyžaduje vybavení po rekonstrukci opět vrátit zpět, je možno stěhovací firmu požádat o dočasné uskladnění nábytku v jejich skladu. Mnoho firem nabízejících rekonstrukce spolupracuje se stěhovacími firmami, se kterými mají dohodnuty individuální ceny služeb, které jsou v mnoha případech nižší než ceny standardní. Firma rekonstrukce bytu Praha například spolupracuje s firmou Levné stěhování Praha.


Důvěřujte, ale prověřujte


Vybrat firmu ideální pro rekonstrukci není příliš složitá věc, ale vždy dbejte na prověření firmy. Na webu vždy musí být uvedeny všechny informace týkající se služeb firmy, kontakty na firmu, sídlo firmy atd. Firma musí být bezdlužná atd. Ideální je samozřejmě taková firma, která nevyžaduje zálohy před provedením práce, ale takových firem je bohužel stále nedostatek. Hodna napoví také internetová galerie či reference umístěné na internetu – diskuse atd.